Pondicherry Sour

Pondicherry Sour
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Pondicherry Sour spróbować. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką calvados, sok z limonki, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Bezglutenowa Sałatka z dzikiego ryżu z kurkami, wiśniami i śmietaną nerkowca, Spiced Whiskey Sour-homemade sour mix, oraz zupa warzywna na gorąco i na kwaśno, jak zrobić zupę warzywną na gorąco i na kwaśno.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w pojemniku 2-quart. Przykryć i schłodzić 2 godziny lub do nocy.
2
Wlać 1 szklankę mieszaniny do słoika 1-quart mason.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
3
Dodaj lód, aż lód znajdzie się tuż powyżej poziomu cieczy. Wstrząsnąć przez co najmniej 15 obfite wstrząsy lub aż mieszanina jest pokryta białą pianą. Przecedzić do szklanek. Powtórz procedurę partiami z pozostałą mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
4
W razie potrzeby dekoruj anyżem gwiazdkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn