Pondicherry Sour
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Pondicherry Sour spróbować. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką calvados, sok z limonki, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Bezglutenowa Sałatka z dzikiego ryżu z kurkami, wiśniami i śmietaną nerkowca, Spiced Whiskey Sour-homemade sour mix, oraz zupa warzywna na gorąco i na kwaśno, jak zrobić zupę warzywną na gorąco i na kwaśno.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w pojemniku 2-quart. Przykryć i schłodzić 2 godziny lub do nocy.
Wlać 1 szklankę mieszaniny do słoika 1-quart mason.
Dodaj lód, aż lód znajdzie się tuż powyżej poziomu cieczy. Wstrząsnąć przez co najmniej 15 obfite wstrząsy lub aż mieszanina jest pokryta białą pianą. Przecedzić do szklanek. Powtórz procedurę partiami z pozostałą mieszaniną.
W razie potrzeby dekoruj anyżem gwiazdkowym.