Pomidory nadziewane krewetkami i ryżem
Pomidory nadziewane krewetkami i ryżem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. Mieszanka pieprzu, łyżeczki oregano, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Krewetkami-Pomidory Nadziewane, Krewetki i kraby Dip nadziewane pomidory, oraz Pomidory Nadziewane Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Umieścić 2 szklanki ugotowanego ryżu w dużej misce; odstawić. Przechowywać pozostały ryż w szczelnym pojemniku do innego użytku.
Odetnij pomidory i rezerwy. Ostrożnie wyjąć miąższ pomidorowy, pozostawiając skorupki nienaruszone; rezerwa 1/2 miąższu szklanki. Wyrzucić pozostałą miąższ.
Rozgrzać olej w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodaj zarezerwowane 1/2 szklanki miąższu pomidorowego; gotować 5 minut lub aż płyn odparuje.
Dodaj mieszankę cebuli, ser, i dalej 5 składniki (ser przez krewetki) do 2 szklanki ryżu.
Umieścić muszle pomidorów w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia. Podzielić mieszankę ryżu równomiernie między skorupy pomidorów; zastąpić pomidorów Topy.
Dodaj gorącą wodę do naczynia do pieczenia.
Piec w 350 przez 40 minut lub aż pomidory będą miękkie i mieszanka ryżu jest dokładnie podgrzewana.
Podawać na ciepło lub schłodzone.