Pomidory Nadziewane Cukinią

Pomidory Nadziewane Cukinią
Przepis cukinia nadziewane pomidory mogą być wykonane w około 50 minut. Za $3.09 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 351 kalorii, 20g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką szalotkę, oliwę z oliwek, gruyere i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Faszerowany piknik: pomidory faszerowane Tunanem i karczochami, czerwona papryka, cukinia faszerowana Fetanem i ciecierzycą, jabłka Macintosh faszerowane orzechami i brązowym cukrem, Kwiaty cukinii nadziewane pomidorami i parmezanem, oraz Scheda Pomidory Faszerowane Sukkotaszem Kukurydzianym I Cukinii.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Pokrój pomidory na 1/2 w poprzek. Zgarnij środki, pozostawiając nienaruszony zewnętrzny gruby miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Posyp wewnętrzne skorupy pomidorów kilkoma szczyptami soli i cukru i odwróć je na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym, aby odsączyć, aż będą gotowe do nadziewania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Za pomocą przystawki do rusztu robota kuchennego lub po stronie tarki z dużymi otworami zetrzyj cukinię i umieść ją w sitku. Wrzuć cukinię z 1 łyżeczką soli i umieść sitko nad miską, aby złapać soki. Pozostaw do odsączenia przez 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Na dużej ciężkiej patelni podsmaż szalotki w 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż zaczną się karmelizować. W międzyczasie ściśnij cukinię, aby uwolnić jak najwięcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Podgrzej szalotki, dodaj suchą cukinię na patelnię i smaż cukinię z szalotkami przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj posiekaną natkę pietruszki i tymianek, a następnie wrzuć cukinię z serem, rezerwując 1/4 szklanki sera na polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
8
Faszeruj pomidory nadzieniem, lekko je ubijając i posyp pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
9
Umieść połówki pomidora w żaroodpornym naczyniu do pieczenia i podsmaż je, aż wierzchołki będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
10
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn