Pomidory Faszerowane Tuńczykiem

Pomidory faszerowane tuńczykiem to bez glutenu, bez nabiału, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 2. Jeśli masz pod ręką ogórki koperkowe, ugotowane na twardo jajko, musztardę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 60%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy są Piknik faszerowany: pomidory faszerowane Tunanem i karczochami, czerwona papryka, Fetan i groszek faszerowane cukinią, orzechy i brązowy cukier faszerowane jabłkami Macintosh, Pomidory Faszerowane Tuńczykiem, oraz Pomidory Faszerowane Tuńczykiem.
Instrukcje
Odetnij cienki plasterek z wierzchu każdego pomidora. Zgarnij miazgę, zostawiając 1/2. shell. Odwróć Na Ręczniki papierowe, aby spuścić.
W małej misce połączyć tuńczyka, marynatę, majonez, cebulę, musztardę, sól i pieprz. Delikatnie wymieszać z jajkiem; łyżką do muszli pomidora.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "meatier", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe wino będzie również dobrze pasować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Director ' s Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot reżysera]()
Merlot reżysera
Nasz Merlot reżyserski z 2014 roku oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu o smakach śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonych subtelnymi przyprawowymi nutami fasoli espresso i opiekanej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w jego wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.