Pomidorowa Zupa Ryżowa
Pomidorowa zupa ryżowa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bulion z kurczaka, przegrzebki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa pomidorowo-ryżowa, Zupa Ryżowa Z Kurczaka Pomidorowego, oraz Zupa Ryżowa Z Kurczaka Pomidorowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler, i marchew; gotować i mieszać warzywa, aż zaczną mięknąć, około 2 do 3 protokół.
Dodaj ryż i gotuj, mieszając, aż ryż będzie równomiernie pokryty olejem, 1 do 2 minut. Wymieszać z pomidorami, rosołem z kurczaka, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Przepłukać przegrzebki, a jeśli duże pokroić przegrzebki na pół. Wymieszać przegrzebki do zupy i przykryć. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest miękki i przegrzebki są nieprzezroczyste, około 5 do 10 protokół.
Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać z bazylią i podawać.