Pomarańczowy Żurawinowy Biszkopt
Need a deser wegetariański? Pomarańczowy żurawinowy Biscotti może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 40. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 79 osób było pod wrażeniem tej receptury. Kilka osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś mielony cynamon, cukier, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy obejmują Żurawina Pomarańcza Biscotti, Herbatniki pomarańczowo-żurawinowe, oraz Żurawinowo-Pomarańczowe Biszkopty.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce śmietanę razem z masłem i cukrem. Beat in egg. Wymieszać skórkę pomarańczową i Likier pomarańczowy. Mąkę, proszek do pieczenia, sól i cynamon przesiać, wymieszać ze śmietaną, następnie wymieszać z migdałami i suszoną żurawiną.
Na lekko posypanej mąką powierzchni ciasto podzielić na pół.
Zwiń każdą połowę w kłódkę o szerokości około 1 1/2 cala i długości 10 cali. Ustaw rolki wzdłuż na blasze do pieczenia co najmniej 3 cale od siebie i lekko spłaszczyć.
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż będzie twardy w dotyku i lekko zbrązowieje na wierzchu.
Schłodzić przez 10 do 15 minut, a następnie pokroić każdą kłódkę poprzecznie, Po przekątnej, na plasterki o szerokości 1/2 cala.
Połóż je ścięte na blasze do pieczenia i wróć do piekarnika na dziesięć minut, odwróć je i piecz jeszcze 10 minut. Schłodzić na stojakach z drutu, przechowywać w szczelnym pojemniku. Trzymają się przez ponad miesiąc.