Pomarańczowe Muffinki Z Cukinii

Pomarańczowe Muffinki Z Cukinii
Pomarańczowe babeczki z cukinii wymagają z grubsza 35 minut od początku do końca. Ten bezmleczny i lakto ovo wegetariański przepis serwuje 10 i kosztuje 29 centów za porcję. To Śniadanie ma 230 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką sól, rodzynki, cukinię i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Glazurowane Pomarańczowe Muffiny Z Cukinii, Ulubiony chleb z cukinii Naptime Chef (lub babeczki z cukinii), oraz Pomarańczowe muffinki z kwaśną śmietaną z pikantną pomarańczową glazurą są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Ściśnij cukinię do wyschnięcia; odstawić. W dużej misce wymieszaj mąkę, 1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon i sól. W innej misce ubij jajka, brązowy cukier, olej, sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową i wanilię. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Złóż rodzynki i zarezerwowaną cukinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Papier RyżowyPapier Ryżowy
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Napełnij wyłożone papierem kubki na muffinki do dwóch trzecich.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Połącz cukier i pozostałą gałkę muszkatołową; posyp ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Piec w temperaturze 350° przez 18-22 minuty lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Podawaj na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn