Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj pomarańczowe muffinki z miodem z daktylami. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 220 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka miodu, proszku do pieczenia, sody oczyszczonej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Muffinki daktylowo-orzechowe-te słodkie muffinki z kawałkami orzechów włoskich i daktylami są idealne na ciepło z piekarnika, Wegańskie Muffinki Z Pomarańczową Porzeczką "Miód", oraz Muffinki Pomarańczowe, Miodowe, Cynamonowe I Quinoa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. masło 12 filiżanki Muffin cyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie Polenty
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W dużej misce wymieszać mąkę, sól, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną.