Pomarańczowa Czekolada-Chipsy Wegańskie Biscotti
Przepis Orange Chocolate-Chip Vegan Biscotti może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 1 godzina. Ten przepis służy 18 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Świetnie sprawdza się jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skórki pomarańczowej, cukru, oleju canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopty Z Czekoladą, Biszkopty Z Czekoladą, oraz Biszkopty Z Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 180 C (350 F). Lekko pokryć blachę do pieczenia z gotowaniem spray.In duża miska, użyj miksera elektrycznego, aby ubić razem sok pomarańczowy i siemię lniane, ubijając przez około 30 sekund.
Dodać cukier, olej, skórkę pomarańczową i wanilię i wymieszać na gładką masę.Przesiać w mące, maranta, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać, aby połączyć. Tuż przed ciasto jest razem, dodać chipsy czekoladowe i za pomocą rąk zagnieść je do ciasta. Ciasto będzie sztywne.
Ciasto przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia. Uformuj ciasto w prostokąt o długości około 30 cm i szerokości 10 cm.
Piec przez 27 do 30 minut lub do lekko dmuchane i rumiane.
Wyjąć ciasto z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia przez 30 do 35 minut lub aż bardzo twarde.W międzyczasie zwiększ temperaturę pieca do 190 C (375 F).Gdy upieczone ciasto ostygnie, użyj ciężkiego, bardzo ostrego noża, aby pokroić je na 18 1 cm ( 1/2 cala) grube plastry. Nie pij ani nie używaj ząbkowanego noża. Pchnij w dół mocnym, szybkim ruchem.Ułożyć biszkopty na boku na blasze do pieczenia i piec przez kolejne 10 minut. Flip biscotti i piec przez dodatkowe 7 minut lub aż lekko rumiane i chrupiące.Pozostawić biszkopty do ostygnięcia na kilka minut na blasze do pieczenia przed przeniesieniem do stojaka do całkowitego ostygnięcia.