Pomarańcza-Winegret Z Pestek Dyni
Winegret z pestek dyni pomarańczowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 1G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 65 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sos worcestershire, sok pomarańczowy, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Sałatka mandarynkowa z makiem Vinaigrette, Escarole serca z cytryny pestek dyni Vinaigrette, oraz Kotlety wieprzowe i Squash z pestkami dyni Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć imbir na średnim ogniu na patelni do miękkości.
Dodaj szalotkę i smażyć 1 minutę.
Dodaj sok pomarańczowy i następne 7 składników; gotuj na wolnym ogniu od 2 do 3 minut( mieszanina zmniejszy się trochę); usuń z ognia. Wymieszać z duszonym chard, i udekorować, w razie potrzeby.