Polędwiczki wołowe z pieczoną salsą pomidorową

Przepis polędwica wołowa z pieczonym pomidorem Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 8. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Mieszanka soli, pomidorów śliwkowych, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Polędwica Wołowa Z Pieczoną Salsą Pomidorową, Grillowana polędwica wołowa z sosem pieczonym czosnkiem i komosą Porowo-pomidorową, oraz Pieczeń wołowa z salsą pomidorową pieczoną w piecu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować salsę, umyj pomidory i cebulę olejem; umieść na blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut. Zawiń czosnek w folię; Dodaj do blachy do pieczenia.
Piec w 350 przez 45 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić 10 minut.
Grubo posiekać pomidory i cebulę; umieścić w dużej misce. Czosnek rozgnieść widelcem; dodać do mieszanki pomidorowej. Wymieszać z bazylią, octem i 1/4 łyżeczki soli.
Zwiększenie temperatury pieca do 45
Aby przygotować wołowinę, posyp wołowinę 1 łyżeczką soli, kolendrą i pieprzem.
Umieścić na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 33 minuty lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 135 lub do pożądanego stopnia przydatności.
Wyjąć z piekarnika; odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.