Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla Po Chińsku

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wieprzowej z grilla. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 161 kalorii, 24g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz 5 przypraw w proszku, brązowy cukier, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chińska Wieprzowina Z Grilla, Chińska Bułka Wieprzowa Z Grilla (Cha Siu Bow), oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Połącz cukier i 3 kolejne składniki (cukier przez pieprz). Potrzyj wieprzowinę mieszanką przypraw.
Umieść wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut.
Połączyć hoisin, sok pomarańczowy, i olej w małej misce; pędzla na polędwicy.
Piec przez dodatkowe 15 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).