Polędwiczki wieprzowe z dymnym Espresso Rub
Polędwica wieprzowa z dymnym Espresso Rub może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli masz paprykę, czosnek w proszku, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać natychmiastowe espresso, możesz podążać za tym daniem głównym z Espresso Slushy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ancho Chili-Espresso Przetarte Polędwiczki Wieprzowe, Dymiąca Cytrusowa Polędwiczka Wieprzowa, oraz Rick Bayless ' Smoky Peanut Mole with Pork polędwica dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników. Mieszankę cukrową utrzeć na wieprzowinie. Przykryć i odstawić 15 minut.
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Rozgrzać olej na patelni.
Dodać wieprzowinę; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Wyjąć wieprzowinę z patelni, zastrzegając kapiele na patelni. Przykryć wieprzowinę i odstawić 5 minut. Wymieszać 1/2 szklanki wody do kapieli, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
SOS mżawka na wieprzowinie.