Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki

Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki
Przepis Teriyaki polędwiczki wieprzowe jest gotowy w około 1 godzinę i 6 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 95g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 588 kalorii. Na 4,08 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, sherry, polędwiczki wieprzowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki, Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki, oraz Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 6 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn