Polędwiczki Wieprzowe Polędwiczki Z Jabłkiem
Jabłko glazurowane polędwiczki wieprzowe może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.98 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz liście rozmarynu, jabłka, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jabłka można śledzić to danie główne z Gorące Karmelowe Jabłka jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Apple Brandy-Polędwica Wieprzowa Glazurowana, Klon Jabłkowy Polędwica Wieprzowa Szkliwiona, oraz Klon Jabłkowy Polędwica Wieprzowa Szkliwiona.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Obrać, rdzeń, i pokroić jabłka w 1-calową kostkę i wrzucić z roztopionym masłem w dużej misce. Jabłka rozsypać na dnie patelni do pieczenia wyposażonej w stojak.
Polędwicę obficie przyprawić solą i pieprzem i ułożyć na blasze na patelni.
Wszystkie pozostałe składniki ubić w małej misce.
Polędwicę umieścić w piekarniku, aż temperatura wewnętrzna zarejestruje 160 do165 stopni na termometrze natychmiastowego odczytu, około 30 do 40 minut. W ciągu ostatnich 10 minut pędzla do gotowania z połową glazury.
Wyjąć z piekarnika, posmarować pozostałą glazurą i pozostawić na 10 minut na desce do krojenia przed krojeniem.
Podawać z prażonymi jabłkami.