Polędwiczki wieprzowe faszerowane figą i serem pleśniowym
Polędwiczki wieprzowe Nadziewane fig i serem pleśniowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $1.49 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę jabłkową, figi, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe faszerowane figą i serem pleśniowym, Ser Pleśniowy, Daktyl + Pekan Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe, oraz Jak zrobić figową polędwicę wieprzową na wiele posiłków.
Instrukcje
Wieprzowinę pokroić na pół wzdłuż, przecinając, ale nie przez drugą stronę. Otwórz połówki, układając wieprzowinę płasko.
Umieść wieprzowinę między 2 arkuszami folii o dużej wytrzymałości; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni.
Posypać figi i ser pleśniowy na wieprzowinie, pozostawiając 1/2-calowy margines wokół zewnętrznych krawędzi.
Zwinąć wieprzowinę, galaretkę, zaczynając od długiego boku. Zabezpieczyć w odstępach 2-calowych sznurkiem.
Posypać wieprzowinę solą i pieprzem,a następnie ułożyć na wyłożonej folią galaretką patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut.
Posmaruj wieprzowinę galaretką.
Piec dodatkowe 5 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Odstawić na 10 minut. Wyrzucić sznurek; pokroić wieprzowinę na 12 plastrów (1 cal grubości).