Polędwica Wołowa Z Sosem Z Awokado Béarnaise

Polędwica wołowa z awokado sosem Béarnaise może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 6,15 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 690 kalorii, 35g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką pieprz, pietruszkę, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Oskar-polędwica wołowa faszerowana ziemniakami z rozmarynem i Bearnaise, Wołowina z sosem Bearnaise, oraz Filet Wołowy W Cieście Francuskim Z Sosem Bearnaise dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polędwiczki posypać równomiernie solą i pieprzem. Wymieszaj masło i 3 kolejne składniki, a następnie natrzyj mieszaninę na polędwicę. Przykryć i schłodzić 1 do 2 godzin.
Umieść w wyłożonej folią aluminiową 15-x 10-calowej patelni jellyroll.
Polędwiczki piec w temperaturze 400 przez 50 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji 145 (średnio Rzadki).
Wyjąć z piekarnika i odstawić 15 minut.
Podawać z sosem z awokado Bearnaise.