Polędwica Wołowa Z Sosem Z Awokado Béarnaise

Polędwica Wołowa Z Sosem Z Awokado Béarnaise
Polędwica wołowa z awokado sosem Béarnaise może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 6,15 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 690 kalorii, 35g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką pieprz, pietruszkę, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Oskar-polędwica wołowa faszerowana ziemniakami z rozmarynem i Bearnaise, Wołowina z sosem Bearnaise, oraz Filet Wołowy W Cieście Francuskim Z Sosem Bearnaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Polędwiczki posypać równomiernie solą i pieprzem. Wymieszaj masło i 3 kolejne składniki, a następnie natrzyj mieszaninę na polędwicę. Przykryć i schłodzić 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Umieść w wyłożonej folią aluminiową 15-x 10-calowej patelni jellyroll.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Polędwiczki piec w temperaturze 400 przez 50 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji 145 (średnio Rzadki).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć z piekarnika i odstawić 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podawać z sosem z awokado Bearnaise.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BearnaiseSOS Bearnaise
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia21
Magazyn