Polędwica Wołowa Z Musztardą Pełnoziarnistą I Sosem Estragonowym

Polędwica Wołowa Z Musztardą Pełnoziarnistą I Sosem Estragonowym
Polędwica wołowa z musztardą pełnoziarnistą i sosem estragonowym to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 593 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.52 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, olej roślinny, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z sosem śmietanowo-musztardowym, Musztarda-Estragon Polędwica Wołowa, oraz Steki z polędwicy wołowej z sosem z czerwonego wina-estragon.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn