Polędwica Wołowa Z Mięsem Pieprzowym W Sosie Portobello-Marsala
Jedna porcja zawiera 683 kalorie, 44g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na 9,63 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz cytrynowy, pieprz, sos portobello-marsala i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Polędwiczki wołowe pieprzowe z sosem grzybowym, Polędwica Wołowa Z Pieprzem, oraz Polędwica Wołowa Z Pieprzem.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników; pat mieszaniny równomiernie na wołowinę. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Broil 6 cali od ciepła 15 minut na lekko nasmarowanym stojaku w patelni do pieczenia; zmniejszyć temperaturę piekarnika do 375, i piec 30 do 35 minut lub aż termometr mięsa włożony do najgrubszej części rejestruje 140 lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z piekarnika; odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Podawać z sosem Portobello-Marsala.
Dekorować, w razie potrzeby.