Polędwica Wołowa Supreme

Polędwica Wołowa Supreme
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj polędwicę wołową Supreme. Jedna porcja tego dania zawiera około 30g białka, 39g tłuszczu i w sumie 493 kalorii. Za $4.88 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga dodatkowego bulionu wołowego, koncentratu pomidorowego, masła i tymianku. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polędwica Z Indyka Supreme, Wołowina Nachos Supreme, oraz Wołowina Nachos Supreme.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść wołowinę w dużej zamykanej plastikowej torbie; dodaj połowę marynaty. Uszczelnij torbę i odwróć się do płaszcza. Wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę na sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Polędwicę ułożyć na ruszcie na płytkiej brytfannie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 45-60 minut lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądane wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
7
Do sosu na dużej patelni podsmaż pieczarki i cebulę na maśle do miękkości. Mieszaj mąkę, aż się zmiksuje; stopniowo dodawaj zarezerwowaną marynatę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Podawać z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn