Polędwica wołowa natarta ziołami
Polędwica wołowa przetarta ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,14 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 536 kalorii, 28g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, rozmarynu, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Risotto z homarem z polędwicą wołową natartą ziołami, Polędwiczki Wieprzowe Natarte Ziołami, oraz Bistro Herb-Polędwica Wieprzowa.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej z ciężkim dnem.
Polędwiczki posypać solą i pieprzem, i gotować ze wszystkich stron 5 minut lub aż dobrze rumiane.
Wyjmij patelnię z ognia i umieść polędwicę na talerzu.
Polędwiczki posypać czosnkiem, rozmarynem i 1 łyżką tymianku, naciskając do przyklejenia. Powrót polędwicy na patelni, i piec w 400 przez 20 protokół (do 145 średnio rzadkie) lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z patelni; odstawić 10 minut przed krojeniem.
Dodaj bulion i wino na patelnię, i miejsce na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, i gotować 7 minut lub aż zredukowana do 1/2 Puchar. Zmniejszyć ogień do niskiego; ubijać masło po jednym kawałku na raz. Wymieszać w 1/2 łyżeczki tymianku.
Podawać z pokrojoną polędwicą.