Polędwica wołowa nadziewana Krabem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 296 kalorii, 41g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 5,17 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać grudki krabów, pieczeń z polędwicy wołowej, SOS browning, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewana Polędwica Wołowa, Nadziewana Polędwica Wołowa, oraz Nadziewana Polędwica Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż gotowane, ale nie chrupiące.
Dodać wzdłużnie rozciąć środek polędwicy w ciągu 1/2 cala. z dołu. Otwarte mięso, więc leży płasko. Kopiec kraba nad centrum. Blisko polędwicy; wiązać na 2-w. interwały ze sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
4
Umieścić na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Owinąć boczek wokół mięsa.
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Połączyć 1/2 szklanki wody, wina lub bulionu i sok z cytryny; wlać wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Piec w temperaturze 425° przez 45-60 minut lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr mięsa powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne Posypki
7
Mięso wyjąć na półmisek. Przykryć i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
8
Do rondla wlać kapiele z patelni i poluzowane brązowe kawałki. Odtłuszczone tłuszcze. Wymieszać cebulę, masło, sos stek, sos sojowy, sos browning w razie potrzeby, cukier i pozostałą wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5 minut. Natkę pietruszki wymieszać. Polędwiczki pokroić w plasterki; podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Steków
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Hindsight Win Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.