Polędwica wołowa czosnkowo-rozmarynowa

Czosnkowo-rozmarynowa polędwica wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,86 zł / porcja, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 730 kalorii, 43g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka octu winnego, pieprz, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Spróbuj Polędwica wołowa pieczona na patelni z rozmarynem i czosnkiem, Polędwica wołowa z czosnkiem i rozmarynem, oraz Czosnek Rozmaryn Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużym płytkim naczyniu lub wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj wołowinę. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić co najmniej 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Usuń wołowinę z marynaty, odrzucając marynatę.
Umieść na patelni; posypać równomiernie pieprzem i odstawić 30 minut.
Piec w 500 przez 15 minut lub do lekko rumiane. Niższa temperatura do 375; piec 20 więcej minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Pozostaw polędwicę na 10 minut przed krojeniem.