Polędwica Wieprzowa Nadziewana Oliwką
Polędwica wieprzowa nadziewana oliwą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 453 kalorie, 51g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.19 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka schabu, tymianek, Greckie oliwki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoski Schab faszerowany z oliwkowym smakiem, Polędwica wieprzowa nadziewana oliwką i Medjool Date, oraz Schab Nadziewany Figami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Całość doprawić solą i czarnym pieprzem. Używając ostrego noża, zrób kilka szczelin w wieprzowinie, o głębokości około 1 cala. Oliwki wrzucamy na kawałki wieprzowiny.
Dodaj 1 łyżka oliwy z oliwek do patelni odpornej na piekarnik na średnim ogniu. Wieprzowinę podsmażyć ze wszystkich stron, a następnie zdjąć z ognia. W małej misce wymieszać ocet, 2 łyżki oleju, miód, musztardę Dijon i tymianek.
Wlać mieszaninę na całą wieprzowinę.
Piec około 30 minut, aż natychmiastowy odczyt termometru zarejestruje 150 do 160 stopni F.
Odstawić wieprzowinę na 10 minut przed krojeniem w poprzek na plastry o grubości 1 cala.