Polędwica Wieprzowa Miodowo-Rozmarynowa

Polędwica wieprzowa miodowo-rozmarynowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka rozmarynu, ocet winny, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Kolacja: polędwiczka wieprzowa z rabarbarem, gruszką, rozmarynem i miodem, Polędwiczki Wieprzowe Z Rozmarynem, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasiona gorczycy umieścić w moździerzu. Za pomocą tłuczka, szlifować, aż zgnieciony.
Zmiażdżone nasiona gorczycy, ocet i kolejne 4 składniki połączyć w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Umieść wieprzowinę w wytrzymałej plastikowej torbie na suwak.
Wlać mieszaninę octu na wieprzowinę; uszczelnić. Marynować w lodówce co najmniej 8 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wyjąć wieprzowinę z worka, odrzucając marynatę.
Umieścić wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część wieprzowiny. Przykryj i grilluj 20 minut lub aż termometr mięsa zarejestruje 160, okazjonalnie obracając wieprzowinę.
Wyjąć wieprzowinę z grilla; odstawić na 10 minut przed krojeniem.