Polędwica Herbed

Polędwica Herbed
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj polędwicy Herbed. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,25 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, stek z polędwicy wołowej, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Top Polędwiczka Hot Pot, Kanapki Z Polędwicy, oraz Polędwica Panierowana.

Instrukcje

1
Stek pokroić na cztery porcje wielkości kawałków; brązowy w dużej patelni w oleju przez 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i grzyby. Gotować, aż warzywa będą miękkie, a mięso osiągnie pożądaną doneness, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Mięso wyjąć na półmisek i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Połączyć bulion, musztardę, sos Worcestershire, tymianek i czosnek w proszku; wymieszać z warzywami. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu przez 2-3 minuty. Łyżka nad mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z nich jest Black River Winery Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Black River Winery Merlot
Black River Winery Merlot
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn