Polskie masło do kanapek (polska Maslo)

Polskie masło do kanapek (polska Maslo)
Need a bezglutenowe, pierwotne, FODMAP friendly I pescatarian hor d ' oeuvre? Polska maslo może być doskonałym przepisem do spróbowania. Ten przepis służy 1. Na $5.05 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1200 kalorii, 44g białka, oraz 112g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka anchois, masło, zioła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ogórek Canape, Caprese Canapé, oraz Canapé z wędzonym łososiem i szczypiorkiem.

Instrukcje

1
Małe, polskie kanapki lub kanapki z otwartą twarzą mogą być podawane z aperitifem, aby zaostrzyć apetyt gości obiadowych, lub jako główna przekąska na przyjęciach karcianych, spotkaniach klubowych lub różnych nieformalnych spotkaniach. Taca lub półmisek dekoracyjnie ułożone z tych kolorowych kanapki doda świąteczną nutę do każdego spotkania i zaprosi gości do delektowania się i towarzysko.Masło koperkowe (Maslo Koperkowe).Widelec-zmiksować 1/2 szklanki miękkiego masła z 2-3 łyżkami drobno posiekanego świeżego koperku oraz solą i pieprzem do smaku.Ogród - zielone masło (masło z zieleniny).Widelec-zmiksować 1/2 szklanki miękkiego masła z 1 łyżką każdy drobno posiekany świeży koperek, pietruszka i szczypiorek. Sól i pieprz do smaku.Masło chrzanowe (Maslo Chrzanowe).Śmietanę 1/2 szklanki miękkiego masła, następnie zmiksować w 1 łyżce świeżo startego chrzanu i 2 łyżeczkach soku z cytryny plus odrobina soli. Można mieszać w blenderze.Masło musztardowe (Maslo Musztardowe).Widelec-wymieszać 1/2 szklanki miękkiego masła z 1-2 łyżkami brązowej musztardy, 2 łyżkami soku z cytryny i odrobiną soli.Masło SARDELOWE (Maslo Sardelowe).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
AperitifAperitif
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Posypać odrobiną soku z cytryny.Masło śledziowe (Maslo Sledziowe).1 mały śledź moczyć w zimnej wodzie przez noc, następnie skórę, kości i zacieru lub zmielić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
śledźśledź
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2
Połączyć z 1/2 szklanki miękkiego masła. Opcjonalnie: można dodać trochę soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia31
Magazyn