POLLY-o ® Quick Focaccia
Przepis POLLY-o ® szybkie Focaccia może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 25 minut. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 63 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka rozmarynu, cebuli, polly-o tak szybkie mleko o niskiej wilgotności mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szybki Rozmaryn Focaccia, Polly-o ® Pizza, oraz Polly ' s Perfect Blueberry Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Posmaruj skórkę pizzy lekko olejem.
Top z serem, cebulą, oliwkami i przyprawami.
Umieścić bezpośrednio na stojaku piekarnika.
Piec 8 do 10 min. albo aż ser się rozpuści.
Pokroić na 6 klinów do podania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon