Polenta z szybkim sosem Pieczarkowo-mięsnym
Polenta z szybkim sosem Pieczarkowo-mięsnym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, polentę instant, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiąca Polenta z Podsmażonym szpinakiem i sosem Pieczarkowo-mięsnym, Polenta ciasto warstwowe z sosem mięsnym, oraz Ciasta Polenta z sosem Kiełbasowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła oliwa z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać grzyby, oregano i 1/2 łyżeczki. sól i gotować, mieszając, aż grzyby uwolnią wodę, 3 do 5 minut.
Dodać indyka i gotować, mieszając i rozbijając łyżką, aż nie będzie już różowy, o 8 protokół. Wymieszać pomidory i cukier, doprowadzić do duszenia, i gotować, aż zgęstnieje, 15 do 20 protokół. Doprawić solą i pieprzem; ogrzać.
Przynieś 4 1/2 szklanki wody i 1 łyżeczkę. sól do wrzenia w małym rondlu.
Ubić polentę i gotować, stale ubijając, aż zgęstnieje. Polentę podzielić na miseczki, polać sosem, posypać parmezanem i podawać od razu.