Polenta Trójkąty z rozmarynem i orzechami włoskimi

Polenta Trójkąty z rozmarynem i orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Polenta Triangles z rozmarynem i orzechami włoskimi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz połówki orzecha włoskiego, rozmaryn, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polenta-Trójkąty Kiełbasowe, Polenta Trójkąty z kozim serem i grzybami, oraz Polenta Trójkąty Nadziewane Pikantną Zieleniną I Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Półmisek ze szkła o średnicy 9 cali. Doprowadzić bulion do wrzenia w ciężkim średnim rondlu. Stopniowo ubijaj w mączce kukurydzianej. Zmniejszyć ciepło do medium i stale ubijać, aż mieszanina zgęstnieje, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
MasłoMasło
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać ser i 1 1/2 łyżki masła; mieszać, aż ser się rozpuści. Wymieszać posiekane orzechy włoskie i rozmaryn. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
Sól I PieprzSól I Pieprz
RozmarynRozmaryn
MasłoMasło
SerSer
4
Polenta przenieść do przygotowanego naczynia; za pomocą noża maślanego, równomiernie rozprowadzić. Ostudzić, aż polenta będzie jędrna, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Blacha do pieczenia z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Pokrój polentę na 8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
7
Kliny transferowe, od dołu do góry, do przygotowanego arkusza. Dot kliny z 1 1/2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
8
Umieścić 1 orzech pół w środku każdego klina. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
9
Rozgrzej piekarnik do 350?F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Piec polenta aż do ogrzania przez, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn