Polenta Party

Polenta Party
Polenta Party może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz polentę, mąkę z kaszy mannej, fontinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy, Pomysły na kolację na włoskie przyjęcie tematyczne, oraz Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Pieczone Medaliony Polenta Z Szynką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połączyć polenta i semolina i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W ciężkiej patelni ze stali nierdzewnej lub zapiekance,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Połączyć wywar, śmietanę, gałkę muszkatołową i sól i umieścić na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i powoli, ale równomiernie ubić polentę i kaszę manną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Nadal mieszać, pozwalając mieszaninie powrócić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień tak, że mieszanina ledwo pęcherzyki. Mieszaj polentę jeszcze przez około 5 minut, aż zgęstnieje i zacznie odrywać się od boków garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Wyjmij garnek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Posypać startym serem gorącą polentę i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
7
Podczas gdy polenta jest ciepła rozprowadzić go równomiernie w ungreased 8 przez 8-calowy kwadratowy patelni. Pozostawić polentę do ostygnięcia przez około 10 minut, a następnie przykryć folią. Przechowywać w lodówce 2 do 3 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Po tym, jak polenta dokładnie wystygnie, poluzuj boki polenty, przesuwając nóż po bokach patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Pokroić w kwadraty 2 cale lub według uznania. Ostrożnie wyciągnij kawałki za pomocą małej szpatułki i umieść na małej patelni. Grill lub smażyć kawałki polenta, aż będą złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Podawać z różnymi dodatkami, takimi jak parmezan, bolognese, grzyby balsamiczne i brokuły rabe z pokruszonymi płatkami chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
BologneseBolognese
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn