Polenta grillowana z winegretem morelowym

Polenta grillowana z winegretem morelowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej polenty z morelowym winegretem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 612 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 7,81 zł / porcja, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka parmezanu, liście pietruszki, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowany łosoś z morelowym winegretem, Morelowe żeberka z polentą, oraz Arctic Char z sałatką ziemniaczano-morelową i porem Vinaigrette.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 2-calowy przecinak do kół
3
Obficie posmarować Duże płytkie naczynie do pieczenia i odstawić. W dużym rondlu zagotuj wywar z kurczaka. Powoli wlać polentę i sól, stale ubijając trzepaczką do drutu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, stale mieszając drewnianą łyżką, aż zgęstnieje i gładka, o 20 do 25 protokół. Wchodzisz w kukurydzy, parmezan i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia. Przykryć i schłodzić w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Rozgrzej grill do średniej wysokości. Za pomocą 2-calowego noża do kół pokrój schłodzoną polentę na okręgi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grillować po obu stronach na złoty kolor. Ułóż polentę na talerzu i łyżka vinaigrette nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Posypać posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
8
W blenderze zmiksuj ocet, szalotkę i musztardę na gładką masę. Przy włączonym silniku powoli dodawaj olej z orzechów włoskich i 1/2 szklanki oliwy z oliwek, aż do emulgowania. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Olej Z Orzechów WłoskichOlej Z Orzechów Włoskich
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wlać do średniej miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oleju w dużej patelni saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
11
Dodać grzyby i gotować na złoty kolor. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
12
Grzyby wyjąć z ognia i grubo posiekać. Złożyć grzyby do vinaigrette. Łyżka vinaigrette na grillowanej polenty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn