Polędwica wieprzowa w stylu hiszpańskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 24g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, szałwię, ocet sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pesto w stylu Texas z polędwicą wieprzową i hiszpańskim ryżem, Chai-polędwiczka wieprzowa z sosem jabłkowym, oraz Kotlety wieprzowe po hiszpańsku z Chorizo i pieczonym sosem z czerwonej papryki i zieloną fasolką.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużej misce, mieszając, aż sól i cukier rozpuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać mieszaninę soli do plastikowej torebki o pojemności 2 litrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
3
Dodać lód i wieprzowinę; uszczelnić. Przechowywać w lodówce 3 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Lód
4
Połącz paprykę i 5 kolejnych składników (papryka przez czosnek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Czosnek
5
Przygotuj grill do pośredniego grillowania, podgrzewając jedną stronę do średniej wysokości i pozostawiając jedną stronę bez ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć wieprzowinę z worka i wyrzucić solankę. Osusz wieprzowinę ręcznikami papierowymi.
Umieść wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem na średnim ogniu; grilluj wieprzowinę 6 minut, brązowiej ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Umieścić wieprzowinę na ruszcie grillowym nad nieogrzewaną stroną. Zamknij pokrywkę i grilluj wieprzowinę przez dodatkowe 20 minut lub aż termometr włoży się w najgrubszą porcję wieprzowiny 155 (lekko różowy), od czasu do czasu obracając wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Na półmisku ułożyć wieprzowinę. Przykryć folią i odstawić 5 minut. Odsączyć i skropić wieprzowinę 2 łyżeczkami octu.