Polędwica wieprzowa o zapachu rozmarynu faszerowana pieczonym czosnkiem, suszonymi morelami i żurawiną oraz sosem z wina porto

Polędwica wieprzowa o zapachu rozmarynu faszerowana pieczonym czosnkiem, suszonymi morelami i żurawiną oraz sosem z wina porto
Polędwica wieprzowa pachnąca rozmarynem nadziewana pieczonym czosnkiem, suszonymi morelami i żurawiną oraz sosem z wina porto może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 52g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 3,03 zł za porcję. 211 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę jabłkową, morele, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest doskonałe. Spróbuj Polędwica wieprzowa o zapachu rozmarynu faszerowana pieczonym czosnkiem, suszonymi morelami i żurawiną oraz sosem z wina porto, Schab nadziewany żurawiną i rozmarynem, oraz Medaliony wieprzowe z sosem wiśniowym z suszonego wina porto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji górnej i Środkowej i podgrzej piekarnik do 250 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać całe ząbki czosnku i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękki i złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
4
Wyjąć łyżką szczelinową; zapas oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Schab schabowy obrócić w dół. Rozcięte wzdłuż, prawie, ale nie do końca, tworząc długą kieszeń, pozostawiając na każdym końcu 1/2-calową granicę nieoświetlonego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Umyj jamę odrobiną oleju do gotowania czosnku i obficie posyp solą i pieprzem oraz 1 Tb. rozmarynu. Wymieszać z czosnkiem i morelami; posypać żurawiną. Tie schab wraz ze sznurkiem kuchennym lub wytrzymałym sznurkiem w odstępach 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
7
Posmaruj pozostałym olejem i obficie posyp solą i pieprzem. Zestaw pieczeń, tłuszczu stronie do góry, po przekątnej lub zakrzywione (tak, że pasuje) na dużym, lipped blachy cookie lub jellyroll patelni. Ciepły 1/4 szklanki galaretki jabłkowej wraz z mielonym czosnkiem i pozostałym rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Galaretka JabłkowaGalaretka Jabłkowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Zmiksuj mieszankę na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Piecz, aż termometr mięsa przyklejony do środka zarejestruje 125 do 130 stopni. (Zacznij sprawdzać od około 1,5 godziny.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
10
Wyjąć z piekarnika; podnieść temperaturę piekarnika do 400 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Szczotka schab z kapiących patelni, powrót do piekarnika, i nadal piec, aż schab jest złoty brąz i termometr mięsa przyklejony do centrum rejestruje 145 Stopni F (63 Stopni C), O 20 minut dłużej. Aby uzyskać jeszcze bardziej atrakcyjne zabarwienie, piecz do plamistego brązu, od 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Niech reszta pieczeń 15 do 20 minut; przenieść do carving pokładzie. Wymieszaj soki wokół patelni, aby poluzować brązowe kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Wlać przez sitko do małej patelni i wymieszać port, bulion z kurczaka i pozostałe 2 Tbs. galaretki; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Wymieszać skrobię kukurydzianą z kilkoma łyżkami zimnej wody; ubić do sosu. Gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z odrobiną sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia45
Magazyn