Polędwica Wieprzowa Żurawinowa

Polędwica Wieprzowa Żurawinowa
Żurawinowa polędwiczka wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 25g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka czosnku, pieprzu, polędwiczki wieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwica Wieprzowa Żurawinowa, Polędwica Wieprzowa Żurawinowa, oraz Polędwica Wieprzowa Szkliwiona Żurawiną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę. olej na średnim ogniu. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem; lekko brązową na całej powierzchni, ok.5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przełożyć wieprzowinę na wyłożoną folią 9-na 13-in. patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Dodaj pozostałą 1 łyżkę. olej do patelni, zmniejszyć ogień do średniego, i dodać cebulę. Gotować, mieszając, aż zmiękną, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać czosnek; gotować 1 minutę, następnie wlać bulion z kurczaka, sos żurawinowy, rozmaryn i ocet. Gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
RozmarynRozmaryn
OcetOcet
CzosnekCzosnek
6
Polać wieprzowiną gorącym sosem żurawinowym i piec, odsłonięty, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do rejestrów mięsa 160, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
7
Niech wieprzowina odpoczynek 10 minut, następnie pokroić i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn