Pokrojone gruszki z Rémoulade Dollop
Pokrojone gruszki z Rémoulade Dollop to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś liście sałaty bibb, kawałki orzechów pekan, gruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pokrojone gruszki z dipem pomarańczowo-czekoladowym, Pokrojone pomarańcze i gruszki z cukrem miętowym, oraz Sałatka z parmezanem z szałwią i rukolą z pokrojonymi w plasterki gruszkami, kozim serem i prażonymi orzeszkami piniowymi.
Instrukcje
Połącz gruszki i sok pomarańczowy w misce.
Ułożyć liście sałaty na talerzach sałatkowych.
Plastry gruszki wyjąć z miski łyżką szczelinową, osuszyć i ułożyć na sałacie. Łyżka sos na gruszkach.
Każdą sałatkę posypać serem i orzechami pekan.
Napraw to szybciej: dla łatwiejszej sałatki użyj świeżych lub konserwowych połówek gruszek i łyżki sosu i dodatków w środku każdego.