Pojedyncze Ciasta Kokosowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj poszczególnych ciastek kokosowych. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 13 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka masła, soli, skórki z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Indywidualne Ciasta Jagodowo-Kokosowe, Indywidualne ciasta kokosowo-ananasowe do góry nogami, oraz Pojedyncze Ciasta Czekoladowe Z Polewą Czekoladowo-Kokosową.
Instrukcje
Ustaw stojak na środkowym poziomie piekarnika i rozgrzej do 375 F.
W średniej misce do mieszania, połączyć cukier, mąkę i kokos; odstawić.
W innej misce ubić białka z solą na gładką masę, następnie ubić skórkę z cytryny i masło.
Ubij około połowę suchych składników, a następnie użyj gumowej szpatułki, aby złożyć resztę.
Łyżka ciasto do przygotowanych patelni, wypełniając je około dwóch trzecich pełne.
Wierzch każdego ciasta posypać szczyptą rozdrobnionego kokosa.
Piec ciasta, aż będą dobrze wyrośnięte i głęboko złociste i będą twarde po naciśnięciu opuszkiem palca, około 15 minut. Odwróć je do stojaka, a następnie natychmiast obróć je w prawo i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Podawaj je po deserze z kawą lub jako część asortymentu deserów.Przechowywanie: Przechowywać ciasta luźno przykryte folią w dniu ich wytworzenia. Ułóż je w puszce lub plastikowym pojemniku z ciasną pokrywą w jednej warstwie i przechowuj w lodówce na dłużej. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Odmiany: zastąpić mielone migdały blanszowane lub połączenie mielonych orzechów laskowych i mielonych migdałów dla kokosa.Przed upieczeniem, posypać wierzch każdego małego ciasta szczyptą rozdrobnionego słodzonego kokosa (zastąpić posiekane migdały lub orzechy laskowe dla odmiany powyżej).