Point Reyes Bleu i Nektarine Bruschetta

Point Reyes Bleu i Nektarine Bruschetta
Point Reyes Bleu i nektarynka Bruschetta mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek, nektaryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Truskawkowa Nektarynka Bruschetta, Deserowa Bruschetta z salsą Nektarynkową, oraz Czarna Malina i nektarynka Bruschetta Dolce.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Pokrój bagietkę na ukos, aby utworzyć długie cienkie plastry. Wrzucić plastry bagietki z oliwą z oliwek i solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
BagietkaBagietka
3
Pokrój nektaryny na pół, usuń dół i pokrój każdą połowę na 4 kliny. Trzymaj 2 szaszłyki 1-cal od siebie w jednej ręce i użyj drugiej, aby szaszłykować każdy klin nektaryny na obu. Szaszłyk 4 kliny na każdej parze szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Grill chleb na złoty i tosty, o 1 minutę na stronie. W międzyczasie grilluj nektaryny, aż będą miały ślady grilla i zaczną mięknąć, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Na każdym plasterku bagietki rozprowadź dip Bleu cheese i polej grillowanymi nektarynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
NektarynaNektaryna
BagietkaBagietka
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn