Podwójny Tort Czekoladowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj podwójny tort czekoladowy. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 28g tłuszczu i w sumie 435 kalorii. Za 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką mieszankę brownie z krówkami, masło, półsłodkie kawałki czekolady i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójny Tort Czekoladowy, Podwójny Tort Czekoladowo-Pomarańczowy, oraz Schłodzony Podwójny Tort Czekoladowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę brownie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu dla ciastek przypominających krówki.
Rozłóż ciasto w natłuszczonym i posypanym mąką 9 cali. okrągła blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 38-42 minuty lub do momentu, gdy środek odskoczy po lekkim dotknięciu. Ostudzić przez 10 minut. Odwróć na talerz do serwowania; całkowicie ostudź.
W misce wymieszaj czekoladę i masło, aż będą gładkie.
Rozłóż na warstwie brownie; wstaw do lodówki na 30 minut. Tuż przed podaniem posyp bitą polewą. Udekoruj posypką.