Poduszki Mozzarella
Poduszki z mozzarelli mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać storebought Pie crusts, sos marinara, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Poduszki Mozzarella-Giada De Laurentiis, Poduszki Dyniowe, oraz Poduszki Dyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: frezarka do ravioli
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Umieść sos marinara w średnim rondlu na średnim ogniu i gotować, aż zredukowane do gęstej, konsystencja dżem jak, o 30 protokół. Powinno być 1 1/2 do 2 szklanki zmniejszonego sosu.
Niech sos ostygnie do temperatury pokojowej, około 30 minut. Wymieszać z serem mozzarella i prosciutto.
W międzyczasie umieść 1 kawałek ciasta na powierzchni roboczej.
Rozwałkować ciasto delikatnie, aż można wyciąć 8 1/2 przez 9 1/2-calowy prostokąt. Wciśnij skrawki w mały prostokąt i rozwałkuj go na taką samą grubość jak inny prostokąt.
Wytnij 3 prostokąty z dużego prostokąta i 1 prostokąt z małego prostokąta. Każdy powinien mierzyć 8 1/2 na 3 cale. Kontynuuj walcowanie i krojenie pozostałego ciasta.
Aby uformować tarty, umieść prostokąty na powierzchni roboczej.
Posmaruj każdy prostokąt myciem jajkiem.
Umieść dużą łyżkę mieszaniny marinara w środku dolnej połowy prostokąta. Złóż ciasto na pół nad mieszaniną marinara, aby 3 przez 4-calowy prostokąt. Naciśnij krawędzie, aby uszczelnić. Za pomocą zapiekanego noża do ravioli przycinaj prostokąty, aby uzyskać dekoracyjną krawędź.
Ułożyć tarty na blasze do pieczenia.
Umyć jajkiem i obficie posypać serem.
Piec na złoty kolor, około 20 do 25 minut.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo