Poduszki Mozzarella

Poduszki Mozzarella
Poduszki z mozzarelli mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać storebought Pie crusts, sos marinara, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Poduszki Mozzarella-Giada De Laurentiis, Poduszki Dyniowe, oraz Poduszki Dyniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: frezarka do ravioli
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Umieść sos marinara w średnim rondlu na średnim ogniu i gotować, aż zredukowane do gęstej, konsystencja dżem jak, o 30 protokół. Powinno być 1 1/2 do 2 szklanki zmniejszonego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Niech sos ostygnie do temperatury pokojowej, około 30 minut. Wymieszać z serem mozzarella i prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ProsciuttoProsciutto
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
5
W międzyczasie umieść 1 kawałek ciasta na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Rozwałkować ciasto delikatnie, aż można wyciąć 8 1/2 przez 9 1/2-calowy prostokąt. Wciśnij skrawki w mały prostokąt i rozwałkuj go na taką samą grubość jak inny prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Wytnij 3 prostokąty z dużego prostokąta i 1 prostokąt z małego prostokąta. Każdy powinien mierzyć 8 1/2 na 3 cale. Kontynuuj walcowanie i krojenie pozostałego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
8
Aby uformować tarty, umieść prostokąty na powierzchni roboczej.
9
Posmaruj każdy prostokąt myciem jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
10
Umieść dużą łyżkę mieszaniny marinara w środku dolnej połowy prostokąta. Złóż ciasto na pół nad mieszaniną marinara, aby 3 przez 4-calowy prostokąt. Naciśnij krawędzie, aby uszczelnić. Za pomocą zapiekanego noża do ravioli przycinaj prostokąty, aby uzyskać dekoracyjną krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
11
Ułożyć tarty na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
12
Umyć jajkiem i obficie posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
13
Piec na złoty kolor, około 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn