Podstawowa Mieszanka Bezowa

Podstawowa Mieszanka Bezowa
Podstawowa Mieszanka bezy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 56 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz drobny cukier, białka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Mieszanka Mięsna (Gotowanie Wsadowe), Mieszanka do klopsików, klopsików lub hamburgerów, oraz Mieszanka przyprawowa do kurczaka i indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić pierwsze 4 składniki z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż się spieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż powstaną sztywne szczyty i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
3
Rury lub rozprowadzić mieszaninę do pożądanych kształtów i piec zgodnie z zaleceniami w przepisie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn