Podsmażone brokuły i grzyby
Sautéed brokuły i grzyby może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 59 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, szalotki, sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Podsmażone brokuły i grzyby, Podsmażone brokuły, kalafior i grzyby, oraz Fettuccine No-Fredo z brokułami i Podsmażonymi grzybami.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać grzyby i szalotki na patelni; smażyć 10 minut lub aż grzyby są lekko rumiane. Wymieszać sherry; gotować 2 minuty lub do odparowania płynu, często mieszając.
Dodać brokuły i sól do patelni; dobrze wymieszać. Wymieszać bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować 5 minut lub aż brokuły są chrupiące-miękkie. Wymieszać z pieprzem.