Podsmażona Kapusta Napa Z Grzybami I Boczkiem
Podsmażona kapusta Napa z grzybami i boczkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, rosół z kurczaka, głowa kapusty napa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Podsmażona kapusta Napa, Krewetki smażone z kapustą Napa, oraz Podsmażona kapusta Napa z czosnkiem, świeżym Chile i bazylią.