Podsmażona cukinia z czosnkiem i ziołami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj smażoną cukinię z czosnkiem i ziołami spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, sól, wywar warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Podsmażona cukinia z czosnkiem i ziołami, Cook 's Illustrated' s smażona zielona fasola z czosnkiem i ziołami, oraz Kremowa Zupa Z Pieczonego Czosnku Z Kalafiorem I Świeżymi Ziołami.
Instrukcje
Na dużej patelni, rozgrzać olej, na średnim ogniu.
Dodaj cukinię, szalotki i czosnek.
Saute przez 6 do 8 minut, lub aż cukinia jest miękka.
Powoli wlać bulion warzywny. Wymieszać z sosem wymieszać i natką pietruszki. Gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 do 2 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.