Podeszwa z pieczarkami kremowymi
Podeszwa z pieczarkami kremowymi to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka bez kości, marsala, ser szwajcarski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Szpinak z pieczarkami, Kremowy Kurczak z pieczarkami, oraz Kremowe pieczarki na grzance.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu, wymieszać grzyby i szalotki na maśle, aż grzyby są rumiane, o 10 protokół.
Dodaj tymianek, marsala i śmietanę. Często mieszając, gotować, aż mieszanina będzie blady złoty kolor i nie ma sypkiej cieczy, 6 do 7 minut.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
Wypłukać podeszwę, osuszyć i ułożyć filety na płasko. Łyżka mieszanki grzybów równo na filety i rozprowadzić do płaszcza równomiernie.
Rolki filety z wąskiego końca i ustawić szew w dół na arkuszu folii (około 9 na 13 cali.).
Ustaw folię z rybami na grillu na solidnym łóżku z gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund). Pokrywa z pokrywką (otwarte otwory wentylacyjne na węgiel drzewny). Gotować, aż podeszwa będzie nieprzezroczysta, ale wilgotny wygląd w najgrubszej części (wyciąć do testu), o 8 protokół. Ostatnie 2 minuty, posypać serem równomiernie na rybach.
Wsuń blachę do pieczenia bez obręczy pod folię i podnieś z grilla. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieść podeszwę na talerze; zeskrobać wszelkie kapiele z folii i łyżki na ryby.
Dekoruj gałązkami tymianku.