Poblanos Nadziewane Wieprzowiną Z Sosem Orzechowym
Poblanos Nadziewane wieprzowiną z sosem orzechowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 280 kalorii, 13g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka migdałów, dekoracji: laski cynamonu, sos z kremem orzechowym i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Poblanos Nadziewane Wieprzowiną Z Sosem Orzechowym, Poblanos Nadziewane Wieprzowiną I Owocami, oraz Pieczone Poblanos nadziewane w / Pulled Pork Chili Verde.
Instrukcje
Broil chile papryki na folii aluminiowej wyłożonej blachy do pieczenia 5 cali od ciepła o 5 minut z każdej strony lub do papryki wyglądają blister.
Umieść papryki chile w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać ze skórki. Delikatnie podzielić chile papryki otwarte wzdłuż, zachowując łodygi nienaruszone; usunąć i wyrzucić nasiona. Odstawić.
Gotować wieprzowinę w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż kruszy się i nie jest już różowy.
Dodaj posiekaną cebulę i następne 4 składniki; gotować, często mieszając, 7 minut lub aż cebula będzie miękka.
Wymieszać pomidora i kolejne 4 składniki. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać 1 łyżeczkę soli.
Wymieszać razem sos pomidorowy i kolejne 3 składniki w małym rondlu na małym ogniu 5 minut.
Łyżka około 1/2 szklanki mieszaniny wieprzowiny do każdego pieprzu, i umieścić w lekko nasmarowane 13-x 9-calowy naczynia do pieczenia.
Polać paprykę sosem pomidorowym.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 30 minut. Top z orzechowym sosem śmietanowym.
Udekorować, w razie potrzeby, i służyć na cynamonowy pilaw ryżowy.
Uwaga: małe zielone papryki można zastąpić paprykami Poblanos chile. (Nie piecz.) Postępować zgodnie z zaleceniami.
Piec 45 minut lub do papryki są miękkie.