Poblanos Nadziewane Chipotle Indyk Chili

Przepis Poblanos Nadziewane Chipotle indyka Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Dobrze sprawdza się jako kosztowna przystawka. Jeśli masz mielony kminek, pomidory w puszkach, paprykę poblano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Indyk Enchilada Faszerowane Poblanos Rellenos, Pieczone Poblanos nadziewane w / Pulled Pork Chili Verde, oraz Szybkie i łatwe Chipotle Indyk Chili na # SundaySupper Chili Cook-Off.
Instrukcje
Papryka Broil 4 w. od ognia, aż Skórki blister, około 5 minut. Szczypcami obróć paprykę o ćwierć obrotu. Dusić i obracać, aż wszystkie strony są pęcherze i czernieją. Natychmiast umieścić paprykę w dużej misce; przykryć i odstawić na 20 minut.
Tymczasem, w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, gotować indyka, cebula i czosnek w oleju, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić.
Dodaj pomidory, kukurydza, papryka chipotle, SOS adobo, sól, kminek, chili w proszku i pieprz; ciepła przez.
Zdjąć z ognia; wymieszać 2 łyżki kolendry. Odstawić.
Odklej i wyrzuć zwęglone skórki z poblanos.
Wytnij wzdłuż rozciąć każdą paprykę, pozostawiając nienaruszoną łodygę; Usuń błony i nasiona. Napełnij każdą paprykę 1/2 szklanki mieszanki indyka.
Paprykę umieścić w natłuszczonej 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 10-15 minut lub do rozpuszczenia sera.
Posypać pozostałą kolendrą.
Podawać z kwaśną śmietaną.