Po Prostu Miecznik
Po prostu miecznik może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.25 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka steków z miecznika, sok z cytryny, pieprz cytrynowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Simply Sole, Po prostu najlepsze hamburgery, oraz Po Prostu Lasagna.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Steki z miecznika umieścić w średniej misce i posmarować sokiem z cytryny. Obsypać każdą stronę pieprzem cytrynowym i koperkiem.
Umieść miecznika na przygotowanym grillu i gotuj 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkowana widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.