Południowo-Zachodnia Sałatka Jęczmienna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj południowo-zachodniej sałatki jęczmiennej. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 39 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, kłosy kukurydzy na kolbie, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Południowo-Zachodnia Sałatka Jęczmienna, południowo-zachodnia sałatka jęczmienna, oraz Southwestern Chicken Barley Soup.
Instrukcje
Jęczmień gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W międzyczasie umieść kłosy kukurydzy bezpośrednio na płomieniu kuchennym na średnim ogniu; gotuj 4 min. lub dopóki kukurydza nie zostanie równomiernie upieczona, używając szczypiec do częstego obracania uszu. Fajne 5 min.
Odciąć jądra z kolb; umieścić w średniej misce.
Dodać wszystkie pozostałe składniki; lekko wymieszać.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę.