Pluszak: Pescado Blanco Relleno

Pluszak: Pescado Blanco Relleno
Pescado Blanco relleno może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $2.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 1019 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, krewetki zarezerwowane z zapasów, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka faszerowana serem a la chili relleno, Nadziewane Muszle Z Wędzoną Sieją W Cytrynowym Sosie Beszamelowym, oraz Chile Relleno Relleno Omlet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 1 duża igła tapicerska, sznurek kuchenny, pergamin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w 14-calowej patelni na średnim ogniu. Szybko podsmażyć mielony czosnek i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Dodaj pomidory i saute przez 5 protokół, lub aż pomidory zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj cynamon, goździki, krewetki (zastrzeżone z zasobów), oliwki, chiles, zdjęcie, Wino, i sól, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż cały płyn w farszu jest gotowane off.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Świeży Koperek, ZerwanyŚwieży Koperek, Zerwany
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Łyżka około 4 lub więcej łyżek farszu wewnątrz jamy każdej ryby bez kości. Nawlecz dużą igłę tapicerską z 15-calowym sznurkiem do gotowania. Zawiązać Sznurek i uszyć rybę zamkniętą. Rub rybę obfitymi ilościami masła, a następnie zwinąć w bułkę tartą. Owiń każdą rybę dwa razy w pergaminie, upewniając się, że masło z boku papieru, który dotknie ryby. Owinąć rybę w papier, mocno wiążąc każdy koniec sznurkiem. Powtórz tę procedurę z każdą rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
7
Umieść rybę na grillu na około 15 minut, obracając rybę w połowie gotowania. Bogaty aromat krewetek i chleba tostowego wskaże, kiedy ryba skończy gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Wyjmij pergamin, odetnij Sznurek i natychmiast podawaj rybę na talerzu z gałązkami pietruszki i klinami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
9
Podawać z salsą dla ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Wlać 2 szklanki wody do garnka zupy 5-quart i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
11
Dodaj niełuskane krewetki, czosnek, i sól. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
12
Krewetki wyjąć, ostudzić, obrać i pokroić na małe kawałki. Rezerwa zarówno zasobów i krewetek dla farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
13
Rozgrzać suchą ciężką patelnię nad średnim płomieniem i tosty chiles przez 30 sekund lub aż skóra zmieni kolor na ciemnoczerwony. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
14
Umieść czosnek, cebulę i sól w robocie kuchennym lub blenderze i zmiel do grubej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
15
Dodaj ziele angielskie i chiles i kontynuować mielenie, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
16
Dodaj pomidory i zmiel je do pulpy konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
17
Wlać sos do miski. Wymieszaj ocet ryżowy, oliwę z oliwek i mieloną kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
18
W razie potrzeby dodaj 1 łyżkę ciepłej wody do cienkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny

Składniki

2cały Arbol chilescały Arbol chiles1Średnia żółta cebula, posiekanajednodniowe bułki tartej na zakwasiejednodniowe bułki tartej na zakwasie591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło zmiękczonemasło zmiękczone3smallsdo 4 małych żółtych marynowanych chiles, o połowędo 4 małych żółtych marynowanych chiles, o połowę5cascabel chiles, seeded, and deveinedcascabel chiles, seeded, and deveined12gałązki kolendry, liście mielonegałązki kolendry, liście mielone791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1ząbek czosnkuząbek czosnku1łyżka czerwony ocet winnyząbek czosnku, pieczony i obranyząbek czosnku, pieczony i obrany791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwki zielone, pestkowe i posiekaneoliwki zielone, pestkowe i posiekane1Batoniki toffi Heathziele angielskie mieloneziele angielskie mielone0Batoniki toffi Heathcynamon mielonycynamon mielony0Batoniki toffi Heathgoździki mielonegoździki mielone680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekrewetki niełuskanekrewetki niełuskane3cytryny pokrojone w klinycytryny pokrojone w kliny11 łyżka suszonego oreganofiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurkufiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurku32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzufiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurkufiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurku10gałązkiPietruszka włoskaPietruszka włoska4pstrąg tęczowy, każdy o długości 12 cali, bez kościpstrąg tęczowy, każdy o długości 12 cali, bez kości1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoocet winny ryżowyocet winny ryżowy0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych2Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych6krewetki i żyłkiKrewetki zarezerwowane z zapasówKrewetki zarezerwowane z zapasów2largespomidory pieczone i ćwiartowanepomidory pieczone i ćwiartowane5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory drobno pokrojone w kostkępomidory drobno pokrojone w kostkę4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezimna wodazimna woda1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemielona biała cebulamielona biała cebula11 łyżka suszonego oreganomielona biała cebulamielona biała cebula

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn